Skip to content Skip to footer

Školske posete

Program Festivala nauke osmišljen je tako da ima ponešto za svakoga, pažljivo je organizovan i segmentovan po ciljnim grupama.

 Prošle put je, za četiri dana koliko je trajao, Festival nauke posetilo 32.000 ljudi, od kojih 27.000 osnovaca i srednjoškolaca iz više od 450 škola iz cele Srbije, kao i iz regiona.

Više od polovine publike Festivala nauke čine organizovane školske posete, a program je namenjen upravo dopuni školskog programa. Iz ovog razloga Festival nauke dva cela dana, prvi i drugi festivalski dan, posvećuje prvenstveno školskim posetama.

S obirom na to da je za nama već 17 godina iskustva u promociji kulture i nauke i da imamo veliko iskustvo u animiranju mladih, festivalski program je iz godine u godinu sve bolji i prilagođeniji ovoj ciljnoj grupi. Iz ovog razloga posetu Festivalu nauke možete iskoristiti kao dopunu programu na kom trenutno radite, kao mesto na kojem se eksperimenti iz udžbenika izvode uživo i gde se učenicima pruža prilika da u njima i sami učestvuju.

INFORMACIJE

S našim koordinatorima za školske posete možete razgovarati o školskom programu i od njih možete dobiti informacije o programu Festivala nauke.

Pitanja možete postaviti na mejl: posete@festivalnauke.org

CENA ULAZNICE

Povlašćena cena ulaznice za grupne đačke posete iznosi 600,00 dinara. 

Ulaznica važi i za naučne programe na bini, koje je potrebno rezervisati zbog ograničenog kapaciteta sale.

sr_RSSerbian